Camperplek Nijmegen

Camperplek Nijmegen

Camperplek Nijmegen

In de omgeving van Nijmegen zijn er diverse mooie camperplekken te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten bij Camping de Grote Altena, gelegen in het groene landschap van het Rijk van Nijmegen. Deze camping beschikt over verschillende camperplaatsen die voorzien zijn van stroom en water, en er zijn ook sanitaire voorzieningen beschikbaar.

Soorten camperplekken in Nijmegen

Een andere mooie camperplek in de buurt van Nijmegen is Camping De Oude Molen, gelegen in Groesbeek. Deze camping heeft speciale camperplaatsen beschikbaar, en biedt diverse faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin, een recreatieruimte en een restaurant.

Voor camperaars die graag wat dichter bij het stadscentrum van Nijmegen willen overnachten, is er ook een camperplaats beschikbaar aan de rand van de stad. Deze camperplaats is gelegen bij de Sint Annastraat en biedt de mogelijkheid om de stad op de fiets te verkennen. Er zijn hier echter geen specifieke voorzieningen voor campers beschikbaar.

Op onze website over camperplekken kun je meer informatie vinden over de verschillende camperplekken en camperroutes in de omgeving van Nijmegen en andere delen van Nederland. Zo kun je gemakkelijk de beste plekken vinden voor jouw reis met de camper.

Jetcamp

Zoek voor je volgende campingvakantie? Ontdek onze campings in Europa. Meer dan 20.000 campings | JetCamp.com

Lees verder »
Allcamps

Staanplaats camping - Kampeerplaatsen op campings in Europa | Allcamps!

Lees verder »
Eurocampings

ACSI Eurocampings - Vind uw ideale camping in Europa!

Lees verder »