Camperplek Ouddorp

Camperplek Ouddorp

Camperplek Ouddorp

Ouddorp is een populaire vakantiebestemming aan de kust van Zuid-Holland, en er zijn dan ook diverse mooie camperplekken te vinden in deze omgeving. Een van deze camperplekken is Camperplaats Ouddorp, gelegen aan de rand van het gezellige dorpje Ouddorp en op loopafstand van het strand.

Faciliteiten camperplek Ouddorp

De camperplaats beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een toiletgebouw met douches en toiletten, een vuilwaterafvoer, een watertappunt en elektriciteitsaansluitingen. Bovendien is er een gezellige recreatieruimte aanwezig waar je andere camperaars kunt ontmoeten en kunt genieten van een drankje.

Vanaf de camperplek kun je gemakkelijk de omgeving verkennen. Zo ligt het brede strand op slechts 1,5 kilometer afstand, waar je heerlijk kunt zwemmen, zonnen en wandelen. Ook het gezellige centrum van Ouddorp, met diverse restaurants, winkels en terrassen, is op loopafstand bereikbaar.

Op onze website over camperplekken kun je meer informatie vinden over de verschillende camperplekken en camperroutes in Ouddorp en andere delen van Nederland. Zo kun je gemakkelijk de beste plekken vinden voor jouw reis met de camper.

Jetcamp

Zoek voor je volgende campingvakantie? Ontdek onze campings in Europa. Meer dan 20.000 campings | JetCamp.com

Lees verder »
Allcamps

Staanplaats camping - Kampeerplaatsen op campings in Europa | Allcamps!

Lees verder »
Eurocampings

ACSI Eurocampings - Vind uw ideale camping in Europa!

Lees verder »