Camperplek Roermond

Camperplek Roermond

Camperplekken.com

Roermond is een mooie stad in Limburg, en er zijn verschillende mooie camperplekken te vinden in de omgeving. Een van deze camperplekken is Camperplaats Roermond, gelegen aan de rand van de stad en op loopafstand van het historische centrum.

Faciliteiten camperplek Roermond

De camperplaats beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een sanitaire ruimte met douches en toiletten, een vuilwaterafvoer, een watertappunt en elektriciteitsaansluitingen. Bovendien is er een gezellige recreatieruimte aanwezig waar je andere camperaars kunt ontmoeten en kunt genieten van een drankje.

Vanaf de camperplek kun je gemakkelijk de omgeving verkennen. Zo ligt het historische centrum van Roermond op loopafstand, waar je diverse restaurants, winkels en terrassen kunt vinden. Ook kun je een bezoek brengen aan de mooie Roermondse kathedraal, of een wandeling maken langs de oevers van de Maas.

Op onze website over camperplekken kun je meer informatie vinden over de verschillende camperplekken en camperroutes in Roermond en andere delen van Nederland. Zo kun je gemakkelijk de beste plekken vinden voor jouw reis met de camper.

Jetcamp

Zoek voor je volgende campingvakantie? Ontdek onze campings in Europa. Meer dan 20.000 campings | JetCamp.com

Lees verder »
Allcamps

Staanplaats camping - Kampeerplaatsen op campings in Europa | Allcamps!

Lees verder »
Eurocampings

ACSI Eurocampings - Vind uw ideale camping in Europa!

Lees verder »