Camperroutes Oostenrijk

Camperroutes Oostenrijk

Camperroutes Oostenrijk

Oostenrijk is een prachtige bestemming voor een camperreis, met indrukwekkende bergen, glooiende heuvels en schilderachtige dorpen. Er zijn verschillende camperroutes in Oostenrijk die je langs de mooiste plekken van het land voeren.

Populaire camperroutes Oostenrijk

Een van de bekendste camperroutes in Oostenrijk is de Grossglockner Hochalpenstrasse, een panoramische route die je door de Alpen voert en langs de hoogste berg van het land, de Grossglockner, gaat. Deze route biedt adembenemende uitzichten op de bergen en valleien en biedt ook toegang tot wandelpaden en bergmeren.

Een andere populaire camperroute in Oostenrijk is de Romantische Strasse, die je langs middeleeuwse steden en charmante dorpjes voert. De route begint in Würzburg in Duitsland en eindigt in het Oostenrijkse Salzburg, en biedt onderweg tal van bezienswaardigheden, waaronder kastelen, musea en lokale markten.

Tijdens je reis door Oostenrijk zijn er tal van camperplekken en campings beschikbaar waar je kunt overnachten. De meeste camperplekken en campings bieden alle nodige faciliteiten, zoals stroomaansluitingen, watertappunten en sanitaire voorzieningen. Sommige camperplekken bieden ook extra faciliteiten, zoals restaurants, zwembaden en activiteiten.

Op onze website over camperroutes in Oostenrijk kun je meer informatie vinden over de verschillende routes en de bijbehorende camperplekken en campings. Zo kun je gemakkelijk de beste route vinden en de perfecte camperplek of camping boeken voor jouw reis door Oostenrijk.

Jetcamp

Zoek voor je volgende campingvakantie? Ontdek onze campings in Europa. Meer dan 20.000 campings | JetCamp.com

Lees verder »
Gustocamp
Allcamps

Staanplaats camping - Kampeerplaatsen op campings in Europa | Allcamps!

Lees verder »
Eurocampings

ACSI Eurocampings - Vind uw ideale camping in Europa!

Lees verder »