Camperroutes Zweden

Camperroutes Zweden

Camperroutes Zweden

Zweden is een populaire bestemming voor camperaars vanwege de ongerepte natuur, uitgestrekte bossen, meren en de bijzondere cultuur. Er zijn tal van camperroutes beschikbaar om dit prachtige land te ontdekken.

Populaire camperroutes Zweden

Een van de meest populaire routes in Zweden is de "Guldrutan", oftewel de goudroute. Deze route loopt door het hart van Zweden en brengt je langs historische steden, zoals Örebro en Mora, en de prachtige natuur van Dalarna en Värmland. Onderweg kun je genieten van de Zweedse cultuur en tradities, zoals het Midzomerfeest en het Dala paardje.

Een andere mooie route is de "Blå vägen", oftewel de blauwe route. Deze route loopt langs de kustlijn van Noord-Zweden en brengt je langs pittoreske vissersdorpjes, stranden en de beroemde Hoge Kust van Zweden. Onderweg kun je genieten van de lokale keuken, zoals gerookte zalm en rendiervlees.

Zweden heeft ook een uitgebreid netwerk van nationale parken, waar je kunt wandelen, fietsen en kajakken. Enkele van de populairste parken zijn Abisko, Sarek, Fulufjället en Kungsleden. Op deze plekken kun je genieten van de ongerepte natuur en misschien wel het noorderlicht zien in de wintermaanden.

Er zijn tal van camperplekken beschikbaar in Zweden, zowel op campings als vrij te gebruiken plaatsen. Op onze website over camperplekken en camperroutes kun je meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden voor een camperreis in Zweden. Zo kun je gemakkelijk de beste camperplekken en camperroutes vinden voor jouw reis door dit prachtige land.

Jetcamp

Zoek voor je volgende campingvakantie? Ontdek onze campings in Europa. Meer dan 20.000 campings | JetCamp.com

Lees verder »
Allcamps

Staanplaats camping - Kampeerplaatsen op campings in Europa | Allcamps!

Lees verder »
Eurocampings

ACSI Eurocampings - Vind uw ideale camping in Europa!

Lees verder »